Rots en watertraining Plus

Deze weerbaarheidstraining training is zeer geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De Rots en Water methode richt zich op fundamentele basisbehoeftes van het kind; veiligheid, liefde, sociale contacten, respect, zelfverwezenlijking en de daarmee samenhangende basisvaardigheden om dit te kunnen bereiken. Een kind moet grenzen leren stellen om zich veilig te kunnen voelen, hij/zij moet sociaal vaardig zijn om contact op te kunnen bouwen en een kind moet zich bewust zijn  van z’n eigen gevoel en wensen om zijn eigen weg te kunnen gaan. De Rots en Watertrainingen zijn psychofysiek:  er zijn veel spellen en oefeningen die worden afgewisseld met reflectie en kringgesprek.

De training is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze leeftijden delen we in de volgende groepen in: 4-6 jaar (kiezel en druppel) , 6-9 jaar, 9-12 jaar. Een groep bestaat uit min. 6 en max. 8 kinderen. Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn start ik een nieuwe training. Deze vindt plaats op woensdagmiddag/avond in basisschool De Meridiaan in Alphen aan den Rijn.

De “rots-en watertraining plus” is uniek, omdat behalve de 8 groepslessen, er bij Droomkindcoaching twee individuele coachsessies inclusief zijn.

Voorafgaand aan de groepslessen ontvang ik u graag samen met uw kind voor een intake, waarbij we kennismaken en het coacheespel doen. Na de groepstraining sluiten we af met nogmaals een individuele sessie, alleen met uw kind. Zo kan de training optimaal worden aangepast aan elk kind.

Aanmelden kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen met vermelding van de leeftijd van uw kind.